In dit drie-delige verhaal vertel ik jullie graag over het overspel dat ik pleegde met een geil, Duits sletje… Geniet ervan!

Geil overspel op vakantie

“Ze trok me mee verder de caravan in en in no time lag ik naakt op haar bed door webcamsex en likte ze met haar engelachtige tong mijn ballen en eikel…”

Jeugdliefde

‘Ongelooflijk, wat lijkt die vrouw op mijn jeugdliefde.’ Ik was diep in gedachten verzonken en zag mijn prille liefde met Marie weer helemaal voor me. Toen pas realiseerde ik me dat ik deze vrouw ontzettend zat te begluren zo voor mijn tent op de camping. Geschrokken bekeek ik haar nu van top tot teen, maar het leek haar wel aan te staan. Hetzelfde ondeugende lachje kende ik nog van Marie. Oh Marietje, ik was zo smoorverliefd op haar! Ik stelde me voor dat deze vrouw haar echt was en ik wilde bijna opstaan om naar haar toe te gaan. Wat bezielde me? Mijn vrouw zat naast me en mijn kinderen speelden luidruchtig in de speeltuin achter onze tent. Ik ging snel de tent in om een boek te pakken. En om mijn pik te laten zakken die bij de gedachte aan Marie, dan wel haar lookalike hier op de camping, zijn kop had opgestoken.

Overspel moet soms kunnen

Toen ik terugkwam was de vrouw verdwenen. Uit mijn blikveld, maar nog niet uit mijn gedachten. Al snel had ik uitgezocht dat ze Duits was en dat ze hier stond met haar vriend: een enorm brede gozer. Ze hadden geen kinderen. Ze leek steeds vaker langs onze tent richting het douche- en toiletgebouw te lopen. Inmiddels viel het op dat ik meer dan gewone aandacht voor haar had en venijnig bitste mijn vrouw me toe dat zo’n mooie vrouw toch geen aandacht voor een vent zoals ik zou hebben en dat ik blij moest zijn dat ik haar had. Deze opmerking wekte de jachtlust in me alleen maar meer op. Ik besloot dat één slippertje moest kunnen. Ik zou haar daarna toch nooit meer zien. Gelijkertijd kwam ‘mijn prooi’ langs gelopen. Ze had een jasje aan wat bijzonder laag open hing. Ik zag een gedeelte van een prachtige stevige blote tiet. Ze deed het er om! Ik knipoogde en met het karakteristieke ondeugende lachje nam ze deze van me in ontvangst.

Volgende week tref ik mijn geile godin bij de douches van de camping…